lørdag 8. februar 2014

Bitta sokkar og blogganbefalingDet er jammen meg lenge sidan ei bloggoppdatering.
Eg bestemte meg for lenge sidan at eg skulle samle dei siste sokkane som eg teststrikka til boka i eit innlegg. Det har blitt utsatt og utsatt grunna så utruleg mykje som måtte oppdaterast på ravelry før eg fekk eg kunne legge dei inn. Fru Helianthus har purra på meg opp til fleire gongar,- "det er på tide med eit innlegg". No er det endeleg gjort. Eg innser at det ikkje kjem til å bli heilt som eg hadde tenkt og at eg linker til ravelry for fleire bilete og info i stadenfor. :)
Alle desse vart strikka i løpet av 2013.
Klikk på biletet så vert det større.

Dei to para med heilt raude sokkar er Ginas sokker, det eine er strikka i Ida Strømpegarn (80 gram), det andre i Pt5 (100gram). Det tredje paret med raude sokkar er 1913, strikka i fabel (80 gram). Det grøne paret er Yang´s, strikka i Arwetta (70 gram). 
Nedste rekke frå venstre: Yme, strikka i Sandnes Alpakka Strømpegarn (150 gram). Tøff(l)inger, strikka i Sisu og Silja (27 gram). Dei to siste para er Espen Askepott. Blått par strikka i Hifa garn (146 gram) og det siste paret strikka i Silja og Sisu (40 gram).

Viss du ikkje har kjøpt boka enno så bør du springe å kjøpe den over helga! :)
Bitta Mikkelborg - Sokker Strikking hele året.
Det er utruleg mange flotte sokkar i den boka for både nybegynnarar og for vidarekomne. Samstundes som det er ein unik mogelegheit til og kunne avansere, rett og slett fordi Bitta skriv utruleg flotte og detaljerte mønster som alle kan klare å følgje. Og dersom ein får problem undervegs og har spørsmål så har Bitta i tillegg ei flott facebook side der ein kan spør og dermed kan få hjelp undervegs.

Til slutt vil eg tipse om ei kjempeflott facebook-side og ein flott blogg!
Foreløpig er det mest bilete på facebook, men ta deg ein tur innom. Lik og del og løp og kjøp! :) Mange tøffe og fine toalettvesker, vesker, julesokkar osv. Det dukkar stadig opp nye ting der inne.
Anbefaler både facebookside og bloggen på det sterkaste!
Facebooksida kan du kome inn på sjølv om du ikkje har ei facebookside sjølv og. 

Puh! No er eg ferdig med det innlegget eg har utsett og utsett så no vert det forhåpentlegvis litt oftare innlegg på denne sida. ;)

Ha ei strålande helg!

1 kommentar:

Bitt@mi sa...

For en samling med Bitta-sokker :) Du har vært så utrolig flink og engasjert at jeg vet ikke helt hva jeg skal si som uttrykker min takknemlighet :)
Tuuusen takk!
Koselig med blogganbefaling og også facebook-side anbefaling!
Klemmer!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails