fredag 4. april 2014

Fotballfans


Jada, så vart det eit lite opphold og eg jobber meg gjennom 2013 fortsatt. Tar si tid, gitt. Eg får no inderleg håpe at eg er komen meg inn i 2014 når påsken startar. ;)
Ein nevø ønska seg eit par Liverpool sokkar til jul. Eg tok utgangspunkt i dette vottemønsteret og strikka sokkar. Sokkane er strikka i Pt 5 Sport og det gjekk med 130gram til saman.
Dei er strikka med pinnenr 2,5 og 3mm. Eg skjønte fort etter eg var komen forbi hælen at dei kom til å bli for trange på leggen, men då hadde eg ikkje tid til å rekke opp att. Så dei ligg her no og venter på at eg skal strikke leggen på nytt med tjukkare pinnar.

Ei nisse ønska seg Brannhue til jul.
Her har eg laga mønster sjølv og hugsar jo sjølvsagt ikkje kva pinnar eg har brukt. Og det er her den kontinuerlege blogginga og ravelryoppdateringa kjem inn,- eg bør definitivt hente meg inn igjen på det. Den er uansett strikka i Smart og det gjekk med til saman 87 gram.

Forrige helg var eg på Strikketreff2014 i Oslo.
Eg hadde jo sjølvsagt ikkje med meg kamera, kunne sjølvsagt tatt bilete med mobilen, men kom no aldri så langt. Viss du er på Instagram kan du ta turen innom #strikketreff2014, så får du sjå kor kjekt me hadde det. 90 damer samla i lag til strikking, skravling, shopping, foredrag, workshop, soft is, popcorn, god mat osv. Krysser fingrar for at det vert nytt treff til neste år, ein eller annan plass i landet. Eg var første gongen i fjor og kjente jo då berre Fru Helianthus og mista fort litt oversikten over kven alle dei andre var. I år hugsa eg igjen ein del og kunne ta opp tråden litt frå i fjor i tillegg til å prate med nye.

4 kommentarer:

Bæsta,ka duuuu jøøøørrrr??? (sonjasside) sa...

Kan tenke meg at fotballfans likte det her.Stilig. :)

Tesha sa...

Noe for en fotballfan, her ja! Kan tenke meg det var hektisk, men kjekt på strikketreffet!

Finnskoghuldra sa...

Så stilig sett! :)
Kan tenke meg eieren er glad :)
Høres ut som du har kosa deg på strikketreffet. Masse innhold på en kort helg :)
Håper du får en herlig helg :)

Maria sa...

Så fine de ble, både lua og sokkene. Heldige fotballsupportere som kjenner en så kompetent strikkedame ;)
Og nå minnet du meg på at jeg må inn på Ravelry og legge inn pinnestørrelse på et prosjekt jeg er i gang med. Det er godt med litt påminnelse ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails