søndag 18. juli 2010

Lue og storm!! / Hat and a storm!!

Jobbar meg fortsatt gjennom garnlageret, så denne er strikka av noko melert Smartgarn som eg hadde liggande. Passar nok ein jaktperson. :) Så vi får sjå kor den hamnar. Foreløpig hamnar den i ein av gåvekassane den og. Trur eg snart må ha fleire gåvekassar for dei begynner å bli ganske fulle... :)
Mønster/Pattern: The Boy hat
Garn/ Yarn: Smart
Pinnenr/ Needlesize: 4,5mm
Mengde/ Used: 63 gram
___________________________
I am still using yarn from my storage. This hat will also end up in my gift box.
For nokre veker sidan var det storm her ein fredag. Me hadde sjølvsagt ikkje somla oss til å sikre trampolina så den tok seg ein tur nedover lia mot sjøen. Heldigvis har me enno ikkje rydda beitet for å få betre utsikt slik at trampolina hamna heldigvis ikkje på sjøen. Stormen tok og toppen på eit kastanjetre som står rett ved sida av terassen vår. Det var då nordavind og toppen datt over terassen vår og øydelagte heldigvis berre den eine altankassen og fjerna ei blomsterkrukke. For nøyaktig to veker sidan var det ein ny storm, denne gongen sønnavind. Trampolina var sikra og eg sprang ut og fyllte vatn på syrekannene for å vere sikker. Eg sat på nettet og kikka på bloggar. Plutseleg høyre eg eit knirk, som om ein knekk ein kvist, og så eit brak... Resten av toppen på kastanjetreet knakk og tok med seg telefonledningen i same slengen. Heile kastanjetreet ser litt rart ut no, det er berre ein kvist att. Dette treet var ein gong eit stort og flott tre. :) Eg er i grunn glad det var sønnavind for då datt det i allefall ikkje på huset. På biletet oppe til høgre ser de den delen som ramla ned. I forrige storm var det vel ein tilsvarande stor del som knakk om ikkje den var større...
__________________________
This is what is left of a tree on our lawn after a storm two weeks ago...

10 kommentarer:

malla-b sa...

Flott lue. Kjekt å ha ei gåve - kasse, eg har ei stor skuffe .
Det er utruleg kor ster vind det har vore på Vestlandet i sommer, skule mest tru det var haust. Har kanskje noko med aske skya å gjer.

Wenche/chawo sa...

Flott lue du har strikket.

sipusa sa...

fin og pent presentert lue:-D er så flott når man har lagt tid i bildene, må innrømme at jeg er litt lat med det der.....

Stilige stormbilder også!

Laila sa...

Så fin den lua ble.

Hobbymegher sa...

Så fin lua ble! :)
Det mønsteret er kjekt, altså.

LivM sa...

Super lue du har strikket igjen. Uff det hørtes ikke noe særlig ut med storm. Her blåser det også mye for tiden og det er ganske uvant!

Fidus sa...

Flott lue- denne har jeg også strikket ( og kommer nok til å strikke flere). Vestlandsstormene er skumle.

Solveig sa...

Det må være en super jaktlue. Godt at ikke det var mer som ble ødelagt i stormen - naturkreftene er fryktelig sterke.

Beate sa...

Fin lue, og så flink du er som strikker småprosjekter fra garnlageret. Jobber jeg og med, selv om det kommer litt nye nøster til innimellom..

Beate sa...

Å ikke minst, så flink du er å fylle opp gavekassa! Det burde jeg vært flinkere til og, men så er det så kjekt å gi bort tinga med en gang.. så de blir vansligvis ikke liggende så lenge..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails