tirsdag 21. desember 2010

Huer og gåver/ Hats and gifts

To The Boy Hats til. Desse er strikka i julegåver. Den raude er strikka i Smart og den mørke blå i Juvel. Begge med garn frå lageret. Strikkar litt i smug for tida til mannen min, så då blir det ikkje strikka så mykje på andre ting. Eg kan ikkje vise fram det som skal til han før på julaftan. Det er ikkje så veldig spennande, men eg vil tru han blir fornøyd. ;) Det har til saman gått med 90 gram på desse to. Det kjedelege er at eg oppdaga desse altfor seint. Dei er utsolgt!! :( Då eg skreiv epost til dei får eg vite at dei ikkje kjem til å produsere nye før langt uti 2011, mest sannsynleg ikkje før til neste jul... :( Men, men...eg skal følge tidlig med til neste år, så kanskje det kan bli neste julegåve til min kjære mann. Det hadde vore så artig og kunne åpne nyefjøsen og servere slike til alle som kom... Men, men....
Sjå alle dei flotte kalendergåvene eg har fått frå Iris! 9. fekk eg mange svarte knappar. 10. Ein pepperkake, til frå "lapp", 11. Eit nøste Fabel i flotte grønnfargar (dette har eg allereie begynt å strikke såvidt på eit par sokkar til meg sjølv av...). 12. Eit nøste lilla Pt Sumtra som eg kan strikke ein kjøkkenklut av,- oppdraget var å strikke den den dagen, men det gjekk litt dårleg sidan me var i 60 årsdag den dagen. ;) Skal nok strikke den i romjula eller på nyåret. 13. Pt2 til å strikke englar av. 14. Eit nøste til med Fabel. 15. Mønster på eit sjal som eg visst skal bruke Fabelnøsta til... obs... eg trur eg må strikke det sjalet av nokre andre nøster... ;) 16. Nydelege maskemarkørar som Iris har laga. 17. Eit nydeleg bilete så eg skal hive meg rundt å sy...Eg veit ikkje heilt om eg tør,- tenk om eg øydelegger det... 18. Ulike ting til å lage maskemarkørar av. Spennande. Det har eg ikkje gjort før. 19. Eit nøste Alpakka i ein nydeleg lillafarge,- til å strikke pulsvarmarar av. 20. Perler til å lage maskemarkørar av. 21. Eit stoffhjarte som Iris har sydd.

9 kommentarer:

Xhantippe sa...

Så flotte luer du har strikket. Og for noen gaver du har fått! Ha en riktig god jul.

Tani sa...

Kjempefine luer du har laget!! Som alltid er det veldig koselig å titte innom bloggen din, du lager så mye fint!! Jeg vil få ønske deg og dine en riktig god og fredlig jul! Julehilsen fra sørlandet!

Anita Tørmoen sa...

Luene er kjempeflotte. Så mange fine pakker du har fått - nå har du i alle fall garn nok for julehelgen:)

amylin sa...

Så koselige gaver du har fått!

Bitt@mi sa...

Så mye fint du har fått, og ennå er ikke julaften kommet:-)
Ønsker deg og dine ei riktig god jul, og så blogges vi nok etterhvert:-)
Klem, og velkommen til 11 shawls 2011! Da får vi noe å henge fingrene i:-)

Nitus sa...

Så fine luer du har laget,flotte julegaver å få.
Ønsker deg en riktig god jul.

Torilh sa...

Takk for mange hyggelige og inspirerende besøk i bloggen hos deg. Ha en riktig god jul sammen med familien.

Anlen sa...

Stilige luer:)
Og så flott gåve du har fått!
God jul!

Fru Helianthus annuus sa...

Om du ikke kan servere traktorvafler kan du i alle fall ha traktorservietter til kakene ved åpninga (når er det forresten?), så de hadde både i rosa og lysegrønt på Kremmerhuset i Bergen (der med togstasjonen).

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails