fredag 10. desember 2010

Nok eit laceshawl/ Another Lace shawl

Nok eit 198 yds of Heaven. Desse er kjappe å strikke og blir fine mønster. Eg strikkar ein ekstra av chart 1, elles synes eg det vert for lite. Strikka i Kitten Mohair, pinnenr: 5mm. Det gjekk med 62 gram med garn. Jobbar meg gradvis gjennom garnlageret. ;)
Me hadde 40cm med snø i går. I dag er det typisk Vestlandsver med regn og snøen smeltar. Ingen julekortstemning lenger... :( Håpar det kjem litt meir snø før jul og blir kaldt igjen slik at me får ei kvit jul. Eg har heilt glømt å ta bilete av kalendergåvene frå i dag og i går. Skal legge ut bilete av dei i morgon. ;)
___________________________
Another 198 yds of Heaven. This is a quick knit and a beautiful pattern. I knit an extra of chart 1 so it gets a little bigger. I have used Kitten Mohair yarn, needle # 5mm, and used 62 grams from my stash. We had 40cm of snow yesterday, but not anymore. Today it is a typical weather for the Western Coast, rain and warmer. Hopefully, it will get colder and we will have some more snow before Christmas Eve. I have totally forgotten to take pictures of the gifts I have recieved in my Advent Calender. I will blog about them tomorrow. ;)

13 kommentarer:

Idnar sa...

Så flott sjal. jeg har strikket et FBS men har ikke blokket det. Er i grunnen ikke helt sikker på om jeg får det til heller.
Får vertfall prestasjonsangst når nå jeg så hvor fint ditt var.
Ønsker deg en fin helg

Smarie sa...

Lekkert sjal ;o) For en fart du har på pinnene om dagen ;o) Kommer noe nytt hver dag jo ;o)) Tusen tusen takk for hyggelige kommenatarer oss meg. Ha en flott helg!

Jorunn S. sa...

ÅÅÅ! Det var fint :) Minner meg på at jeg også har et sjal liggende i kurven som jeg kanskje burde strikke på i helga... :)

Epletreet sa...

Nydelig sjal!
Det skal jeg strikke etter jul!
Ha en fin dag.

hobbystua sa...

Hei Torunn:) Så vakkert sjalet ditt er,så rent og pent i hvitt.Er visst en stund siden jeg var innom her,og har nå sett at du har strikket mye fint i det siste. Men sjalet må jeg si igjen var lekkert:) Ønsker deg en fortsatt fin adventstid og en flott helg.
Klem fra Marianne:))

Torilh sa...

Dette sjalet ser veldig koselig og godt ut. Jeg må virkelig snart våge å forsøke meg på sjal nå. Du har en veldig inspirerende blogg. Ha en riktig god helg :)

Anita Tørmoen sa...

Nydelig sjal:)

Tove sin strikkeside sa...

Jeg har bare en ting å si: wow dette var nyyyyyyydelig

KKvinneblogger sa...

Hei! Jeg fant bloggen din fordi du hadde kommentert på en blogg jeg følger. Det jeg la merke til var det fine profilbildet ditt :)
Det ser ut som du var en tradisjonell kronebrud. Hvis du leser gamle innlegg på bloggen min, ser du at dette er noe som interesserer meg spesielt. ( Jeg har bare en litt annerledes adventsserie) :)

Hanne sa...

Nydelig nydelig nydelig. Strikkepinnene dine må ha motor :D

Sanna sa...

Vilken härlig sjal, har själv tänkt sticka den en dag. Håller också på att jobba mig igenom garnlagret så det får bli när ett lämpligt garn dyker upp. Hoppas din niece blir nöjd med Hello Kitty mössan.

Kram Sanna

Wenche/chawo sa...

For et nydelig sjal,du har strikket.

malla-b sa...

Kjempeflott sjal!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails