søndag 18. august 2013

Eg strikker i veg på HUV- garn

Mykje av garnet eg fekk i min HUV pakke har blitt strikka opp, eg må berre få tatt litt bilete først. Du kan lese om HUV her.
Det store, grønne nøstet du ser oppe til venstre var eg svært usikker på kva eg skulle bruke til, men så slo det meg at det hadde jo i grunn ei perfekt puteform. Eg måtte spør "sjefen" for HUV om eg fekk lov til å gjere det slik og då klarsignalet kom var det berre å finne eit mønster å sette i gong. Eg tok utgangspunkt i dette mønsteret, men endra det noko for å få det til å passe, og så laga eg det meir som ei  passande pute i sofaen vår. :) Banderolen på Big Ball Soft garnet er sjølvsagt ikkje inne i puta. :) I midten på det store nøstet putta eg det som var att av garnet eg strikka sjølve putetrekket med. Puta vart sydd i hop med maskesting og passar no fint på toppen av sofaen i sofakroken. Då fekk eg brukt opp 200 gram med Big Ball Soft og 100 gram med Gedifra Fashion Trend Color.
Meir info her (ravelry).

Fire nøster med Løve Garn Cocoon endte opp som eit litt hardt sitteunderlag. Då er det berre til å strikke vidare på HUV-garn. :) Eg har alt strikka opp ein del av bomullsgarnet. Solberg Glans Mohair og Rowan Denim er tomt og no er det nokre få gram att så er eg ferdig med Rowan Tapestry og. Det var berre dei bileta då....
Meir info her (ravelry).

6 kommentarer:

Bæsta,ka duuuu jøøøørrrr??? (sonjasside) sa...

Det er så artig å se hva dere får utav det andre mener er umulig garn. :)Fantastisk.

Hanne sa...

Jeg blir like imponert hver gang jeg leser bloggposter om hva dere lager av HUV garn. Jeg synes dere som melder dere på dette er både tøffe og kjempe flinke og kreative. Lenge leve kreativiteten.

sissel sa...

Digger putefylløsningen - kreativt.
Du har nå fått brukt litt garn her da, og som jeg skjønner er du godt igang også.

Bodil sa...

Det var ein kreativ ide, og det vart ein flott pute :)

amylin sa...

Imponert over hva du har laget av HUV-garnet altså. Veldig søte Converse-sko i innlegget under også.

ฺฺ็Harry sa...

Thank you for sharing good information.
ซีรี่ย์เกาหลี
หนังใหม่2024.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails