tirsdag 20. august 2013

Rowan Tapestry sett

Eg strikkar fortsatt på HUV-garn. Eg fekk bl.a. fire nøster med Rowan Tapestry, der tre av dei var i rosa fargar og eit i blåfargar. Vel, med litt innslag av andre fargar. Eit utruleg mjukt og godt garn å strikke med. Eg var litt usikker på kva eg skulle strikke av dette, men det endte opp med nokre babysett. Veldig greit å ha liggande som barselgåver til veninner. 

 Av det rosa garnet vart det to sett. Før eg starta på vottane utan snor prøvde eg å strikke eit par sokkar, men eg innsåg fort at eg ikkje fekk nok garn til det. Det var lite fristande å etterlyse garn her og (det kjem eit innlegg seinare om prosjektet eg fekk for lite HUV-garn til). Og for du som ikkje veit kva HUV-garn er, så kan du lese meir om det her. Det vart to huer (mønster finn du her), eit smetteskjerf, to vottar med tomlar og snor og eit par vottar utan tomlar og snor.

 Det blå nøstet vart ei hue og eit par vottar utan tomlar og snor.
Desse huene strikkar eg rundt. Eg legg opp ei maske mindre slik at det berre vert ei maske mellom aukingane bak og. No er det berre til å skyndte seg vidare med meir strikk. Foreløpig har eg 2 ulike HUV-prosjekt samstundes. ;) Meir info på ravelry her og her.

1 kommentar:

Solstjerne sa...

Kjempe søte sett du har strikka her - veldig fine.

Og så fin den brudekjolen til dukka var under her da - utrolig fin rett og slett. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails