mandag 8. juni 2009

Selbustring

Hehe...då har eg strikka ein slik ein i bursdagsgåve til ein kamerat. Han har ei svigerinne som er veldig flink til å kjøpe artige boksarar til seg i gåve. Då eg såg denne selbustringen i bloggen til Pixeline bestemte eg meg for at denne måtte eg jo berre strikke til han. Men...så har vel motet svikta litt før eg til slutt bestemte meg for at no måtte eg gjere det. Me fekk endeleg levert den i går og den slo svært godt an. ;) Hehe...

Mønster: Kjøpt hos Pixeline
Garn: Smart superwash
Pinnenr.: 3,5mm
Brukt: 70 gram

21 kommentarer:

Nunne sa...

Ja, den der satt! :))))
Jeg har aldri sett maken, og jeg tenker.... stikker det???
Men artig, YESSSS!
Du spurte om underlagene...
Det siste (som jeg ikke har blogga) målte jeg. Det var 57x 52 cm. strikka på pinne nr. 6, rett fram og tilbake i riller og med dobbel Finullgarn. ALLE har jeg strikka i samme garn. Har av en eller annen grunn masse av det garnet i ulike farger.
Jeg holder på med ett i masssse farger, har grått som annenhver ong.farge, ellers bruker jeg opp alle smårester jeg har liggende. Det MÅ en unge få, for det blir bare artig...
Jeg har tova dem på 60 grader i en og en halv time på et program som heter kokevask?? (mitt kokepunkt er 100 gr,men det står på maskina mi)
Jeg prøvde mange ganger å begynne med 40 grader, men måtte alltid kjøre det en gang til, det slipper jeg nå. Men maskiner og garn er jo forskjellige. Det jeg strikker nå, har jeg pinne nr.7. Da tror jeg det tover mere...

Takk for besøk hos meg, Torunn

Ruth sa...

HEHEHE.... lurar på om den blir brukt! ;-)

Frk. Chilli sa...

FANTASTISK!!!! Jeg tror jeg hadde dødd hadde mannen min stilt opp i noe sånt:-) Men det er jo en utrolig kul presang:-)

Strikkelines sa...

trur æ svima a....hihi...dagens flotteste selbustrikk....

Gamleheksa sa...

Du verden! Det er kaldt her østpå fortida, men... Flott var den uansett. Kanskje får du takkekortbilde med ekte model inni... ;)

Elisabeth MD sa...

Takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Har ikke vært innom her før, men skjønner at jeg må legge til bloggen i blogglista mi, for her var det mye fint og se. Ha en fortsatt fin uke!

wigdis sa...

Hva kan ikke Selbustrikk brukes til!! Helt utrolig. Må jo være ypperlig til å holde stasen varm og god for jegere som sitter på jakt.
Ha en fin uke.

Glastrikk sa...

Utrolig festlig:)

Bitt@mi sa...

He he he:-D Der fikk jeg meg en god latter! Dette må jo være årets strikkeprosjekt! Virkelig festlig - og det blir nok en morsom gave å få:-)
Ha en flott dag!

Fivrel sa...

HAHA, den der var kreativ! 1000 poeng til den mannen som tek på seg den der og tek ein spankulerrunde på ei badestrand i næraste framtid. Hoho, utruleg artig ;-)

Solveig sa...

Kjempestilig - men praktisk??? husker jeg så noe lignende på Husfliden i Selbu da jeg gikk på skole der oppe, men tror ikke det var string-varianten. Det fantes vel ikke så mange av dem for 20 år siden.

strikkedilla sa...

Og du og du. Den har jeg ikke sett maken til. Blir spennende å høre om tilbakemeldingene til mottakeren. Håper du deler de med oss. Stilig iallefall

Judith sa...

=:-)

webbelin sa...

Heisann .. det er virkelig det morsomste jeg har sett på lang tid

.. kanskje jeg skulle strikke en sånn til pappa`n min i fødselsdagsgave..

Takk for inspirasjonen ;O)

Chatrine sa...

Heisann!

Artig selbustring! Det ligger en award til deg på bloggen min: www.hekle-hulen.blogspot.com

Hilsen Chatrine (Hækleguri)

Flittige hender sa...

Dette var SPESIELT.....
heeerlig :0)
Kjempe fin blogg du har, den likte jeg godt.
Ha en fin uke :0)

Rigmor sa...

Den var utrolig morsom :)og flott laga.

Anonym sa...

Ha ha...denne likte jeg godt!
Knallmorsom og litt av et stykke nøysommelig arbeid!
En god ny august uke ønskes deg!!

Lisemor sa...

Æ trur æ dør! *skrattler* Det beste jeg har sett på lenge!

Pixeline sa...

Lekkert resultat ;)

Anonym sa...

Knallflotte!:D... men eg hadde fåretrukke den litt "mammalukk" liknande, dvs. større...:p..:D Men flott presang da... oppfinnsom og kreative du er..<3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails