fredag 9. juli 2010

Restehuer/ Left over hats

Eg held fortsatt på med nokre større prosjekt som det gjenstår litt montering på. I mellomtida har eg strikka ein del huer. Men...eg har vore dårleg på blogginga i det siste, så det går litt trått med å få det ut i bloggen. Skal forsøke no å legge ut eit innlegg kvar dag ei lita stund framover så får me sjå. Alt avheng litt av pc'en og ettersom den har ein tendens til å henge seg opp så får me sjå korleis det går... ;(
Forrige søndag fekk me besøk frå Finnmark,- eine søstra mi med mann og to barn. Dei reiste i går etter å ha vore her i nesten to veker. Den eldste søstra mi var her og i tre dagar med sine to barn. Utruleg koseleg!! Kjekt å kunne få vere med alle barna og sjå søstrene litt og. Etter at dei reiste i går fekk eg besøk av ei veninne og hennas son på 5,5 mnd. Og på kvelden kom mannen og datra innom. Koseleg! I dag har me hatt besøk på kvelden av ei veninne og hennas fire barn. Utruleg kjekt med mykje besøk! Ettersom me bur langt ute på landet har me jo og stor boltreplass. Me har og gått til anskaffelse av trampoline, basketball og -kurv og litt andre leikar, så barna koser seg. ;) Og så er det jo spennande med kyr, fjøsstell og hund og katt. No er det to dagar igjen av den to veker lange ferien min så er det tilbake på jobb på mandag.
Så litt strikking og sying vert det forhåpentlegvis dei to siste dagane og. ;)
På desse tre huene og til pannebandet har eg ikkje brukt noko spesielle mønster.
Pinnenr: 3,5, 4 og 6mm
Garn: Raud/grønn: Juvel. Melerte + panneband: Løvegarn frå HP
Mengde: Panneband: 31g, melert: 67g, grønn i vrangborda: 40g, raud i vrangborda: 53g
_______________________________
I have knitted lots of hats from left over yarn a few weeks ago, but I have not been in a blogging mood lately. I have had vacation the last two weeks and have had visitors the whole time. Both my sisters have been here with their kids and my brother-in-law. Lots of fun!!

8 kommentarer:

malla-b sa...

flotte luer og panneband, høyrest ut som du har hatt ein travel ferie.

Ruth@ sa...

herlig luer du har her, kjekt å se at noen kan komme på besk på et slikt sted...
Ha en fin sommer

Liv sa...

Fine huer;)

Ein fin ferieplass du har:)
Minner om den ferieplassen me hadde som små, tante i Sveio, mormor på garden, og heile arden som tumlepass. Eit eventyr for barn frå Stavanger.

Lise sa...

Tusen takk for koselig kommentar. Må nok passe på å lage heimlaga klær nå, vet vel ikke ordet før de sier. "Næi, mamma sånne kleia vil vi ikke ha. E jo ingen ainnan som går i sånne kleia!" ;)

snakkemunn sa...

Flotte luer. Så kjekt å ha klart til vinteren.
Klart det er moro å komme på besøk til dere, det må da være et eldorado for barn. Mine unger har alltid vært så glad i dyr og bare det å komme til noen med så mange dyr er en stor opplevelse. :))

Rigmor sa...

flotte luer, smart bruk av rester.
høres også ut som om dere har hatt det virkelig koselig med besøk :)
ha en flott helg videre :)

marianne sa...

Hei! Så flotte luer du har laget:) Jeg har heklet lue nå,straks å se i bloggen min:) Takker for koslig hilsen fra deg,og ønsker fortsatt fin helg!

Ulla-Bella sa...

Fine luer du har laget. Alltid greit å få brukt litt restegarn til småting. Tenker selv å lage opp endel pannebånd nå:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails