onsdag 14. september 2011

Pulsvarmere/ wristwarmers


Av ulike grunnar er det ei stund sidan eg har lagt noko ut her. Mange ting er ferdige, men eg somlar meg ikkje heilt til å få tatt bilete og legge ut. Men...no skal eg prøve å oppdatere litt framover. :) Viss du klikker på biletet så vert det større, og du får sett knappane betre.
Den siste tida har eg strikka på ein del pulsvarmarar, elf clobbers, som vart overrukke i går til nokre menneske som har betydd svært mykje for meg den siste tida. På fem av pulsvarmarane står det "verdi-full" og på fire av dei står det "Takk". Dei er strikka i Smart og alpakka. Skjørta er strikka i babyull, lanett, sisu og kid mohair. Dei flotte knappane er bestilt frå Snella og Petronella, som har fantastisk service!! Eg innsåg, då eg var inne på sidene deira, at leveringa kom til å bli for sein viss eg skulle bestille 1. og så ikkje fekk dei før rundt 15. Eg sendte ein epost og spurde etter forhandlarar, men då hadde ho ei bestilling ho skulle sende og kunne sende med mine i same slengen. Dermed kom dei i posten den 7.sept!! Fantastisk service!!
Til saman på alle pulsvarmarane gjekk det med 464 gram garn.
Eg har prøvd meg på ny type kollasj no, så dette er laga i picasa,- kjenner er likar betre photoscape, men det får eg ikkje lasta ned på min mac, så då får eg berre prøve meg fram.
_______________________________________
9 pair of elf clobbers knitted for nine wonderful girls who all means a lot to me!!

18 kommentarer:

Lunamon sa...

Heia og takk for hilsen og skryt i bloggen min. DELIKAT serien blir en høydare! Disse Elf'ene dine er så lekre, strikka en god del av dem i vår, gode på og sååå fine!

Lise sa...

Så fine! Og Snella og Petronella er helt genial! :)

snakkemunn sa...

Fint å gi hjemmelaget gaver som takk eller til noen vi bryr oss om. De er veldig fine disse pulsvarmerene. :))

Ingunn sa...

Så lekre gaver! Nydelige pulsvarmere du har strikka, og det er alltid kjekt å gi bort noe som en har laget selv. Ha en fin kveld!

Tovepia sa...

Så flotte pulser!!
jeg bruker også Picasa fordi det er så lettvint..tar alle bildene mine inn der.
Ha ei fin uke videre, klem fra meg;)

Pillan sa...

Åh, så fine disse hva!
En kjempeidè som venninegave med de knappene på. Jeg er kanskje helt på bærtur ikveld, men jeg fant ikke oppskriften på disse.
Ønsker deg en fortsatt fin uke!
Pernilla

trinemamma sa...

Så koselig at du blogger igjen. Jeg koser meg ofte med bloggen din for du lager så mye fint og inspirerende, også denne gangen .-)

Pillan sa...

Der fungerte linken, supert!
Pernilla

Ann Tove sa...

Desse pulsvarmarane er flotte. Har lenge tenkt eg skulle prøve meg på desse, men har ikkje laga noko etter engelsk oppskrift før. Garnet ligg klart, berre å tore å sette i gang som gjenstår.

Monica`s Småstrikk sa...

Så fantastiske di er:). Og så godt det er med gode venner. Virkelig lekre er di. Kunne tenke meg og prøve slike selv men finner ikke oppskrifta:(.
Håper ting går bedre og ha en riktig god høst:)

Klem Monica

Monica`s Småstrikk sa...

Tusen takk for svar:). Fant ikke den linken i stad men nå jorde jeg det:) Bare synd den er på engelsk sliter en del med det:(. Hvet du om den finnes på norsk?.

Ha en fortsatt fin kveld.
Klem

Greta sa...

Her var det masse flotte pulsvarmere. Syns dei er veldig fin desse, men har ikkje prøvd meg på dei sjølv. det er heklinga som stopper meg. Veldig veldig fin med dei knappene på også. Kjekt å sjå deg opptere att. Ha ei fin helg

Guri sa...

Virkelige koselige gaver og skikkelig fine var de alle sammen :)
Ha en fin dag!

gyldenkron sa...

Koselig å "se" ddeg i bloggverden igjen. Håper det går bra med deg. Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg. Nydelige pulsvarmere, de blir nok satt stor pris på. Ha en fin dag

shygirl sa...

Så koseli at du blogger litt igjen, alltid inspirerende å være innom her. :-))
Disse pulsvarmerne var jo nydelige, knappene ble liksom det lille ekstra. Utrolig koselig med slike gaver til noenman setter ordentlig pris på. :-))
Snella og Petronella har såå masse fint, vi har endelig fått utsalgssted her jeg bor så nå slipper jeg å bestille, eneste "bakdelen" er at det gjerne kjøpes en del flere av dem enn ellers.. Hehe :-))
Ønsker deg riktig fin dag! :-))

Fru Helianthus annuus sa...

Dette er dem velfortjent :)

Beate sa...

Så flott og personlig det ble med disse knappene på! En veldig flott gave!

Minaw sa...

Så fine pulsvarmere!
Hvilke typer garn anbefaler du til slike? Må jeg bruke mange forskjellige typer garn pr par?

Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails