tirsdag 4. oktober 2011

Hals/skjerf


I natt har det vore ein kraftig vind og i dag høljer det ned med regn, så noko photosession ute er totalt uaktuelt. Så derfor blir det eit kjedeleg innebilete av noko så kjedeleg som ein hals. Dette er då av den typen som ein snurrer dobbelt.
Den er strikka i Kitten Mohair på pinnenr 6mm og det gjekk med 65 gram. Foreløpig hamnar den i ei gåveeske, så får eg sjå om den hamnar under eit juletre ein stad.

19 kommentarer:

Fru Helianthus annuus sa...

Åh, den så god ut :) Ikke aktuelt med utbilder litt lenger sør heller, herlighet for et vær! Halser er forøvrig kanskje ikke det mest spennende, men de har god nytteverdi, det er jo bare et spørsmål om tid før det er stilongssesong.

Kort og Søm sa...

Det blir en fin julegave! :O)

Anonym sa...

Fin julegave :)

Var nesten pussig å se akkurat denne nå. Så nemlig en jente som syklet til skolen med en maken på seg. La merke til den og tenkte at tja,, det var slett ikke dumt :)

klem og fin dag til deg. Her er det foreløpig ok vær men det meldes veldig mye vind utover. Høst høst :)

Siddis back home sa...

ÅÅ, så herlig den ser ut! Ha en fortsatt kreativ uke!

gyldenkron sa...

Det høres ut som du har vært her i natt, for samme skitværet her. Men da er det deilig med en så flott hals. Og i kitten mohair *drømme*

medina sa...

Den så deilig og myk ut. Kjempefin.

Greta sa...

Eg har sagt det før og sier det igjen. Det er ofte det enkleste som der det peneste og beste. Denne vert lekker og god og varm for den som får den enten før eller i jula. ha ein så fin dag som mulig i drittvert.

Tovepia sa...

Jeg elsker slike halser, mye bedre å bruke enn skjerf, flott var den!
Nyt dagen, klem fra meg;)

Fjellets datter sa...

Hjertelig for kommentar hos meg. Den halsen så veldig "fluffy" og god ut! Flott blogg du har! Her i nord er det høst med stor H. I natt har det regnet kraftig. Ha en fortsatt fin uke. Kristin

trinemamma sa...

Den så deilig og myk ut :-)

"Romfortrivsel" sa...

Den er ikke kjedelig, men ser deilig ut! Nyttig i tillegg. Men innebilder blir nå i dette ruskeværet. Jammen mye regn og ting vi har hatt i høst! Får håpe på en rolig tid videre....

Aileens Hobbyrom sa...

Den halsen var fin,såg veldig god og varm ut,takk for komentaren i bloggen min:)Eg har kjøpt lavendel på Panduro,men har tenkt at til neste sommer så skal eg plante/så masse lavendel og tørke den når høsten kjem,da må det jo bli ein god del skulle eg tru:)

Høstmamma sa...

Den så skikkelig god ut! ønsker meg en sånn jeg og, så det spørs om jeg må strikke meg en slik;-)

Fin tirsdag videre!

Ulla-Bella sa...

Flott hals:)

Fru Tunheim sa...

Det er jo greit å komme tidlig i gang med julegavene....Ha en fin høstkveld

Anette sa...

Tusen takk for kommentar i bloggen min ;)
Og her er svar på dine spørsmål :)
Tekststemplene du tenker på... er det de rundingene? Vel det er ikke stempel, men er fra samme kartong som bildene jeg har brukt. Og bildene da er ikke printet fra nettet, men kjøpt hos North Star Stamps. Vet ikke om de har kommet i nettbutikken deres - jeg kjøpte dem i helga og da var de VELDIG nye, slik at de ikke var lagt i butikken eller nettbutikken enda. Men det var mange flotte kartonger/ark med supre gutte/herrebilder på :)
--klem--

Synnøve sa...

Halsen din ser kjempegod ut.
Jeg har begynnt og strikke vognteppe.

hehe, bare morro at du liker mine påfunn. Jeg har brukt limpistol og limt konglene på et hjerte som var med en plante en gang.
Går sikkert an og bruke en litt stiv streng og form den til selv.
Det bruker jeg når jeg lager eplekrans.
Da trær jeg eplene på strengen. Bruker og lage det hver høst. Har den ute på ei dør. Den holder seg lenge.
Ikke alltid menn er enig med oss damer. men jeg har sikkert hatt staurstigen i 3 år inne.

Klem Synnøve

Hanne sa...

Veldig lekker hals!

Jeg har hatt det så travelt de siste dagene, så først i dag fikk jeg tid til å finne ut hvem som er min julekalendervenn. Og det er altså du :) Så hyggelig!

Pludrehanneklem

STRIKKEMOR(O) sa...

Halsen ser både fin og god ut! Det er greit å vere i gang med julegåveproduksjonen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails