torsdag 21. august 2008

Babylue og -sokkar/ Babyhat and socks


Det vert jammen meg lite strikking oppi all bryllupsplanlegginga!!! Men...no er ALLE bordkorta ferdige og ALLE forsidene til sanghefta. I tillegg er alle våre sangar printa ut etter ein del krangling med skrivaren, men no står alt pakka og klart i ein kasse og skal bort til ei svigerinne, så skal ho ta i mot resten av sangane og sette hefta saman. ;)
Men...eg har no fått strikka litt. Sokkane er eit bidrag til Sokker 2008,- det er junisokkane i babystørrelse. Dei er strikka i Opal og pinnenr.2mm. Lua er strikka i Rauma Babygarn (lyserosa) og Opal (mørkerosa). Det skal vere ei lita gåve til ei lita tulle. ;)
___________________________________
Our weddingplans keeps me really busy, so I do not knit much at the moment. But...I've had some time to knit this babyhat and the cute little socks. The socks are also the June socks in the Sock-KAL 2008. They are knitted in Opal. The set is a gift to a little baby who is expected around these days. ;)

8 kommentarer:

Monica Therese sa...

Nydelig lue,jeg holder på med en sånn en jeg også,men tror jeg skal be frk Ozelot om hjelp til syingen,montering er så absolutt ikke min sterke side nei..hehe..!!
Jeg er så svak for sånne baby ting nå,spesielt siden jeg bare har 13 uker igjen selv da =)

Vet det er lenge siden jeg har vært på strikke forum nå,men med høstens snikende tilbakekomst ser det ut som om håndarbeids lysten min prøver seg på et lite comeback!!

malla-b sa...

Nydeleg sett du har laga . Lykke til med giftinga

Monica Therese sa...

Jeg må jo bare spørre deg hvilken bok/hefte som har den luen i "rundt-og-rundt" strikking??? jeg har egentlig fobi mot montering skjønner du..*flau*

Monica Therese sa...

Tusen takk =) Den boken er på listen min ;)

Fru Dart sa...

Næmmen hellandussen for ett søtt sett.
Ja bryllupsplanlegging er ikke bare bare. Ønsker dere lykke til videre mot den store dagen ;-)

Liv sa...

Et nydelig lite sett!Det blir noe å glede seg over for mottakeren :o)

Jeg skjønner godt at du begynner å få det en smule travelt, og vil bare ønske deg lykke til med giftermålet!!

Solveig sa...

Så nydelig sett du har laget. Det tar tid å stelle til bryllup - men det er nok spennende også. Håper du kommer i mål med alle forberedelsene. Lykke til!

jogusi sa...

Kjempefin babysett og så mye annet fint som du har laga. Ha ei fin helg.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails