mandag 11. august 2008

Kjøkkenklutar /Dishcloths


Det er ei travel tid med mykje å gjere. Det nærmar seg bryllup og mykje av tida vert dermed prioritert til bordkort, sanghefter, sangar osv. og strikkinga vert helst nedprioritert.. I tillegg er det jo slåtten som tar ein del tid. Hadde berre to dagar att no så hadde me vore ferdige med "håne", men...det var då voldsomt som det skulle regne.. Er visst ikkje meldt bra ver før til helga igjen, så me får satse på at me vert ferdige til helga.. Men litt strikking har det blitt innimellom. Desse har derimot lagt ferdige ei stund, har liksom berre ikkje fått lagt dei inn. Den nedste her er eit bidrag til ein along på Hobbyboden,- eller alongen startar i grunn ikkje før 1.september, men me fekk eit tjuvstartmønster. ;)
Eit par kjøkkenklutar strikka i Viking Milk Fiber garn. Spennande! Har aldri prøvd å strikke med det garnet før. Dette garnet fekk eg i hemmeleg ven gåve i juli,- artig garn! Tenkte å strikke ein del av desse, kjekt å ha heimestrikka klutar i mange fargar og så er dei jo kjekke å gi vekk og. ;)
___________________________
It's a really busy time at the moment, planning a wedding and the harvest going on. So my knitting is not the highest priority... But, I've knitted a little bit. ;) These two dishcloths are knitted in Viking Milk Fiber yarn.
A really fun yarn to use!!

4 kommentarer:

HildeGV sa...

Tusen hjertelig takk for koselig hilsen i bloggen!Det varmet veldig!
Klutene dine ble kjempeflotte!
*Klem!*

turvid sa...

Nesten komisk, men klutene dine er nesten prikk like de jeg har strikket i dag, i alle fall ser det slik ut herfra. *myser*

:)

LØB sa...

Bunad sokkene ble staselige. Skjønner ikke at du har rukket klutene engang etterpå, jeg, med alt annet på tapetet. Flink er du!

randi K design sa...

Så masse fint du har strikket! Tusen takk for at du stakk innom til meg. Ser du planlegger brullupp snart. Min mellomste datter (som er akkurat så gammel som deg) giftet seg i Mars, og jeg la litt bilder på bloggen i den anledning. Ønsker dere lykke til med brulluppet, og mange gode lykkelige år fremover!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails