torsdag 24. desember 2009

Fiskehue og GOD JUL/ Fish hat and Merry Christmas







No er det lenge sidan eg har vore innom bloggen min... Først var me utan pc i 2-3veker. Nå me då endeleg fekk den eine tilbake etter service, så slo lynet ned i telefonkabelen her borte i marka og kløyvde den i to. Det tok ei veke før den var oppe og gå igjen. Ikkje lenge etterpå rauk den eine pc'en igjen. Og nå me begge er i travle jobbar, så tok det litt tid før pc'ane vart leverte inn på service. Begge pc'ane er på service no, og i dag har eg lånt svigers sin pc slik at eg får litt nytt ut i bloggen.
Elles har eg lagt sjuk dei siste dagane. Eg var vekke frå jobb på tirsdag, kom meg på jobb i går, men i dag måtte eg berre kaste inn handkle og la andre ta seg av dei sjuke dyra ute på gardane og kjæledyra i heimane. Juletreet er ikkje pynta enno, men... skal sette i gong med det så snart eg er ferdig her på pc'en. Julefeiringa her i heimen startar først når mannen i huset er ferdig i fjøsen i kveld. Då skal me inn i nabostova til svigers. Så det vert koseleg.
Ønskjer alle ei riktig GOD JUL!!!!
Fiskehua vart strikka til ein liten kar som hadde bursdag i september. Synes desse er ganske artige!!
Garn: Smart
Mengde: 114gram
___________________________________
Then...Christmas is here. We haven't had any computers for over a month. Today we are borrowing my husband's parents computer, so I can update my blog. :) I've been sick the last couple of days, so I'm glad I'm not the one who are supposed to make dinne today.
This Fishhat was knitted for a little boy who turned 2 in September. I think these hats are quite funny! :)
Whising you all a Merry Christmas!!

4 kommentarer:

Liv sa...

Vil bare hilse deg God Jul!

Aleksandra og/i Ørjan sa...

Tussen takk! God Jul til deg og dine også
hilsen fra oss :-)

Kath sa...

Kul fiskelue!!En fortsatt god jul til deg og dine :-)

Fivrel sa...

GOD JOL, Torunn! Eg vonar du har friskna til att og kan njote joledagane (med eller utan vakt og jobbing...). No er det ikkje lenge før eg er attende som bloggar heller, så fylgj med uti januar ei gong! :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails