mandag 5. april 2010

Tunika/ Tunic


Så er den endeleg ferdig! Starta på denne 31.12.2008, så har den blitt liggande ein periode før eg strikka litt til. Tok den fram igjen no når eg var i Kirkenes ein tur og har no gjort den ferdig. Den var ferdig på laurdag og i bruk på kvelden. Kjekt med nye klede. ;)
Kjenner eg er godt trøtt i dag. Hadde vakt i går frå kl 08 i går til kl 08 i dag. Starta med å måtte kjøre til klinikken pga keisersnitt på katt og på hund kl 08. Pluss ein del fleire pasientar der inne. Var heime igjen i 1730-tida etter ein svært travel dag der inne. Frukost kl 17 er ikkje akkurat å anbefale. Vondt i hovudet og kvalm, var det godt å legge seg på sofaen og kvile litt til tlf ringte kl 1930. Lamming på gang. Kjempespennande!! Eit stykke å kjøre, så var ikkje heime før 22. Kl 24 var det å kjøre til klinikken for å operere ein hund. Heime kl 0315 sove ein liten halvtime før tlf ringte igjen og det bar ut på nok ei lamming. Då eg kom heim att kl 0615 var det godt å vite at vakta mi var over om 1 time og 45 minutt. ;) Men kjempespennande!! Eg er jammen meg glad eg har den jobben eg har!
Så tilbake til tunikaen. Det minkar gradvis på garnlageret mitt. ;)

Mønster: Henta frå Familien 7/2008
Garn: Sandnes MiniAlpakka
Pinnenr: 2,5 og 3mm
Mengde: 446 gram
Fortsatt GOD PÅSKE!!!
________________________________________
Finally, I have finnished my tunic which I started on New Years Eve 2008. Knitted on it a bit then, and then again now when I visited my sister up north. It was all done on Saturday and in use Saturday evening.
HAPPY EASTER!!!

21 kommentarer:

Niella sa...

Kjempefin tunika! Jeg har også en sånn en, selv om jeg ikke har laget den selv, og den er kjempegod!
Hørtes ut som du har hatt en spennende dag også

Trollkåno sa...

Å, den tunikaen er kjempefin...og masse arbeid.
Litt av ei vakt du har hatt,men skjønar at det er ei travel tid......med all fødselshjelpa no i lamminga.....og gjerne litt komplikasjonar i etterkant.
Sjølv om bonden her er flink med sauer og lamming, hender det at dyrlege må på plass, ja...
Ha ein fin dag....og so kan du vel kvile litt?

Bente sa...

Hei, og takk for hilsen i bloggen. Jeg bruker photoscape til bilderedigering. det er gratis, og helt supert!

Smarie sa...

Flott tunika ;o) For en flott arbeidsdag du har hatt...det er nok slitsomt, men tror nok at det gir deg mye ;o) Ha en fin dag !

Vibekes lille grønne sa...

Det var litt av et arbeidsdøgn! Flott tunika, godt gjort å få den ferdig etter så lang tid" :)

Mettemor sa...

Kjempefin tunika :)

Frk. Chilli sa...

Så flott tunika, og så gøy og få den ferdig:)
Spennede når du skriver om jobben din, du har min drømmejobb:) Men når jeg ikke ble dyrlege så har jeg endt opp med litt dyr i heimen i stedenfor:) Det er en god kompensasjon.

Lise sa...

Kjempefin tunika! Ha en fin dag videre du også! :)

Flittige hender sa...

Denne var kjempe fin. Det er så gøy når en blir ferdig.
Det ligger en pokal - award til deg på bloggen min, jeg setter stor pris på å blogge med deg.
Klem fra meg.

Wenche/chawo sa...

Nydelig tunika,du har strikket.

sipusa sa...

Wow! Litt av en dag du har hatt! Høres fint ut også da, med alle de dyra:-)
Og kjolen/tunikaen ble nydelig, ikke rart den har tatt tid, alle de feltene med ensfarget glattstrikk er en skikkelig prestasjon!

Hanne sa...

Nydelig tunika :D

marianne sa...

Puhh....høres ut som ei travel vakt,ja! Men når man trives i jobben,er det sikkert ok. Så flott tunikaen ble,fine farger:) Ha ei fin uke videre:)

Torunn sa...

Guri for en spennende dag du har hatt på jobben! Det må være veldig givende med en slik jobb :) Og tunikaen ble kjempefin!!

Ann Tove sa...

Hei, mykje fint i bloggen din. Såg i eit tidlegare innlegg at du har strikka selbustring. Har lenge prøvd å få tak i eit slikt mønster, uten resultat. Er det muleg å få kjøpt mønster frå deg?

Hanne sa...

Huttemegtu for ei travel jenta du e! Men eg e saa gla for at du gjoerr de du gjoerr, for de e jo klart at du like de! barra huska aa spisa froskost neste gong! Kan jo pakka noe aa ha i bilen vettu vennen:)

Anita K sa...

Johei som du jobber da!! Nydelig tunika!!

hobbystua sa...

Heisann:)Nydelig og flott tunika som du har fått ferdig nå. Men jammen har du stått på når det angår jobben din også.Sikkert en spennende jobb som krever full innsats,,men du må jo ha vært utslitt etter denne økten.
Men jeg ønsker deg en riktig fin uke:))

Solveig sa...

Nydelig! Og så kjekt å ta den i bruk med det samme. Høres ut som om du hadde det travelt på vakten din - men det er sikkert en spennende jobb.

mimouna sa...

Den ble fin! Mye kjedelig glattstrikk på den, men der er en modell og farger du kan bruke lenge. Klassisk og litt tidløs.

Høres ut som en travel jobb, bra at du trives med det. Og sikkert godt å kunne slappe av etterpå.

lena sa...

det ligger en hilsen til deg i bloggen min:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails