mandag 29. desember 2008

Slippin' Stripin' Sokkar/ Socks

Desse sokkane, Slippin' Stripin' Socks, er bonussokkane for august i Sokker 2008. Desse er strikka i Baby Ull frå Gjestdal. Artig mønster og kjapt å strikke. Blir nok liggande som ei gåve til ein nyfødd baby. Greit å ha noko liggande i desse baby boom tider. ;)

________________________
These socks, Slippin' Stripin' Socks, are the extrasocks for August in the SockKAL, Sokker 2008, this year. A fun pattern to knit.

7 kommentarer:

malla-b sa...

så søte!

Gullokk sa...

Hei, Torunn
Takk for at du kikket innom Gullokks Hobbyblogg! Og takk for at du likte skjerfene om vår årets julegave i år. Oppskriften fant jeg i et hefte fra Dalegarn som heter "Tilbehør" nr 206. Garnet heter Ara. På pinner nr. 8 blir de ferdige i en fei! Veldig morsomme å strikke. Og ikke minst populære. Har fått bestillinger fra fjern og nær etter jul - så tydelig at de falt i smak hos de fleste. Lykke til! Er det noe du lurer på er jeg på lillegull69@yaho.no.

Ha en fortsatt fin romjul & GODT NYTTÅR!

:- )
Jorunn

Wenche sa...

Flotte baby sokker ,du har strikket.

Lilledora sa...

Takk for koselig hilsen på bloggen min. Den kjolen din var berre lækker den, jeg og strikker mye, men ikke sokker, det overlater jeg til andre (grunnen er at jeg aldri klarer å lære meg å strikke pen hæl) Godt nyttår til deg og dine

Trulte sa...

Vil bare ønske deg og dine et godt nyttår. (og skal forsøke å få kjøpt mønster til kjolen fra en svensk nettbutikk.)

hobbystua sa...

Er bare innom for og ønske deg et godt nytt år.Og samtidig vil jeg si du har mye fint på bloggen din.
Nyttårsklem fra hobbystua:))

*maria* sa...

Ådi sokkene var jo kjempe nuppelige!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails