torsdag 1. januar 2009

Apesokkar/ Monkey socks


Desse sokkane vart ferdige i går og er Monkey sokkar. Desse sokkane var bonussokkane i april i Sokker 2008. Planen min var å strikke dei to bonuspara eg manglar og,- november og desember, men dei siste dagane i 2008 vart det ein del lange dagar på jobb, så planen min rauk litt. ;) Men, det gjer jo ingenting for det er ganske så kjekt og spennande på jobb. Så no droppar eg å strikke dei bonussokkane og gler meg til å starte på eit nytt strikkeår. Eg er i gang med å strikke ein tunika til meg sjølv og hekle ein babykjole til ei veninne som ventar baby. Elles er det alongane eg er med på, så eg har litt av kvart å ta meg til. ;)
Ynskjer alle eit riktig godt nytt år!!!
_____________________________________
I finished these socks yesterday, but didn't have time to blog them. These are the April bonussocks in the Sock KAL 2008. The pattern is called,- Monkey socks. I still have left to knit the bonussocks for November and December, but it's a new year now, so I don't think I will bother to knit them. I have started on a tunika for myself and a babydress for a friend of mine who's expecting. I'm also participating in different knit alongs this year, so there is plenty to knit and crochet. ;)
I wish you all a Happy New Year!!

12 kommentarer:

malla-b sa...

Kjeine sokker du har laga. Ønsker deg eit godt nytt hobbyår!

Glastrikk sa...

Godt nytt år! Wow imponerende innspurt på sokkefronten. Jeg sitter igjen med å mangle en sokk igjen fra september og desember, men nå er det jo et nytt år, så på`n igjen med friskt mot!

Nunne sa...

Så flink du er med sokker, det som er så kjedelig å strikke...
Jaja, jeg burde lagt ut et innlegg og vist fram sokkene mannen min strikka til jul.... Kommer kanskje. En dag jeg bestemmer meg for å skryte offentlig av han :))

Ellers er det så mye interiør og pynt og ting at jeg har ligget lavt. Vil at min blogg skal være litt annerledes.. :-? Kanskje er jeg litt rar??Men det er liksom ikke meg, det!

Jeg ønsker alt godt for nyåret..proppfullt med velsignelser, med gode relasjoner, god helse, framtid og håp.
Klemz fra Nunne.

sipusa sa...

Kjempesøte apesokker:-D

Bittami sa...

Hyggelig med hilsen i bloggen min:-)
Og fine sokker strikker du - jeg liker å strikke sokker, samt luer:-) Går så fort, liksom, så jeg rekker ikke å bli lei...
Ha ei fin helg!

Anne Elise sa...

Så fine de er!!
Ja, nå teller vi dager her og venter på spennende telefon fra USA!!!!
Håper du er raskt på bena igjen, Torunn!!

Nunne sa...

Hei Torunn...
Du må gå på Muffin (du finner linken inne hos meg, på blogglista) og sjå hva ho inviterte til på fredagskvelden. Vi var 86 damer samla "hos Muffin" på kaffe, sjokoladekake og håndarbeide... dvs alle satt jo ved sin egen PC, men hyggelig var det. Og mange nye bekjentskaper fikk vi... og Muffin slapp jo all oppvasken :))))))
God søndag! Koselig at du stikker innom meg av og til.

Lillian sa...

Apesokker? Hehe, har aldri sett en ape med sokker... Men sokkene var fine de! :)
Likte de "slippersene" litt lenger ned på siden, di så deilige ut!

ha en strålende søndag! :)

Beate sa...

Innom for å ønske deg et riktig godt nytt år!

Fivrel sa...

Hehe, artige sokkar det der :-) Elles ser eg at du har mange ulike trådar å henge fingrane dine i - tunika og kjole, og sikkert nye sokkar - du er jammen effektiv :-) Det kjem snart nokre handarbeidsinnlegg frå meg også, gamle synder med heimespunne og plantefarga garn må fram i ljoset! Hehe :-) Godt nytt år!

CosiFanTutta sa...

Heisan, takk for det gamle! Imponert over mengden med håndarbeid som du produserer! Jeg likte fargen på disse sokkene veldig godt! Du har skikkelig god smak! Likte godt julekjolen din også. Har du mønster eller bare "finner du på"?? Sokker må være vanskelig, er det ikke på sokker du bruker 4 - FIRE- pinner?? Hehe

Ha en fin, fin søndag!

Anne Elise sa...

I år blir det mest votter, sokker og pannebånd for meg....Har så mye garn som skal brukes opp....
Akkurat nå strikker jeg en deilig, tykk hals, voksen størrelse. I morgen sarter jeg på Branngenseren!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails