tirsdag 21. mai 2013

Pulsvarmarar


To par pulsvarmarar strikka i gåve. Det grøne paret vart strikka til ei veninne som er midt oppi eksamen no. Ho studerer spansk og hadde eksamen på torsdag og i dag. Sendte ho då eit par pulsvarmarar og litt snop som ei lita oppmuntringsgåve. Det svarte paret er strikka til ei anna flott dame som ein del av ei bursdagsgåve. Resten av bursdagsgåva vil eg tru eg får lagt ut i morgon eller på torsdag. :)
12.-14.april var eg på Strikketreff i Oslo og tilbrang ei heil helg i lag med 100 strikkegale (-glade) damer frå heile Noregs land. Det var garn og pinnar, god mat, konkurransar, soft is og popcorn. Første dagen fekk me ein "goodiebag" og oppi den var det bl.a. ei garnpakke frå Hifa med eit nøste Pelsullgarn (50 gram) og eit mønster på dei pulsvarmarane du ser over.
Ei heilt fantastisk artig og koseleg helg! Eg håpar eg får med meg neste års treff og.
Grønnfargen er mest riktig på biletet til venstre.

Garn: Grønne: Fotrama Alpaca, Svarte: Hifa Pelsullgarn
Pinnenr: 3,5 mm
Mengde: Grønne: 27 gram, Svarte: 24 gram

3 kommentarer:

Fru Helianthus annuus sa...

Åh, de ble fine! Jeg har ikke surra meg til å nøste opp garnet ei gang jeg. Men kanskje det må rykke fram i køen? Var det mye garn til overs?

Elin sa...

Kjempefine pulsvarmere:-) Så snill du er som gir bort så flott en gave. Den ble nok satt pris på. Hyggelig med slike oppmuntringer når man sitter og pugger og leser. Ha en fin kveld:-)

Bodil sa...

Kjekt å få så fin oppmuntringsgåve :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails